Аптеки Фрамар отвориха своя първи обект във Варна в началото

...
Аптеки Фрамар отвориха своя първи обект във Варна в началото
Коментари Харесай

Маг.-фарм. Рени Железова: Съвременната фармация е хуманен подход, ежедневна информираност и дигитални технологии в улеснение на крайния клиент

Аптеки Фрамар отвориха своя първи обект във Варна при започване на 2021 година. В момента се приготвя и петата аптека на територията на града, която ще оперира с марката Фрамар. е шеф на аптека Фрамар 36, намираща се на ул. " Александър Рачински " № 29 (спирка „ Нептун “). Тя е фармацевт с над 25 години опит, присъединяване в доста семинари и презентации на дермокозметика и хранителни добавки. Завършени курсове по хомеопатия, фармакогнозия и фармацевтична ботаника. От moreto.net я помолихме да опише повече за проектите за развиване на компанията в нашия град.

Защо решихте да развиете аптечната верига и във Варна?

Обектите във Варна са част от тактиката за дългогодишно развиване на компанията, която през днешния ден оперира с 47 аптеки в 11 града на страната (Стара Загора, Пловдив, Бургас, Сливен, Габрово, Варна, Русе, София, Велико Търново, Свиленград, Гълъбово). За малко повече от година ние успяхме да се установим и да развием обектите, които са към този момент разпознаваеми за всички поданици на града. Скоро ще отворим и петата аптека, която ще се намира в центъра на Варна, на оживения бул. „ Приморски “, наоколо до Червения площад. В ход са договаряния и за още два обекта, един от които наоколо до Морската градина.

Кога е основана веригата от аптеки Фрамар и онлайн аптеката Фрамар?

Първата физическа аптека от веригата отваря през 1999 година в град Стара Загора, а едноименният портал и онлайн аптека – през 2007 година Уеб уеб сайтът www.framar.bg е мощно различим измежду всички наши клиенти – ние сме една от в България. Заедно с това – предоставяме голям размер от информация за експерти и елементарни консуматори – здравни вести, енциклопедични и справочни данни,, изявленията с водещи експерти. През уеб страницата минават сред 30-40% от българските интернет консуматори. Това го слага на трайно място в първите 10 български интернет портали (според метриката на Gemius).

С какво са по-различни аптеките Фрамар?

Целим да предложим нещо по-различно и значимо за потребителите – осведомено обслужване и гаранция за качествени артикули. Стандартът ни на обслужване е висок и това може да бъде забелязано даже и при първо посещаване във всеки от обектите. Тук можете да получите навременна консултация, както и намерите необятно портфолио от артикули – с потвърден генезис и качества. Ефективност, отговорност и информация зад всяка покупка – това е нашата запазена марка. Това е нашата идея за развиване и тя работи добре. Цената не е към този момент главен ориентир за клиентите, те желаят повече добавена стойност. Нормално феномени за актуалния динамичен свят.

Отскоро дигитализирахме и, което ще ни разреши да осведомяваме доста по-широк кръг от клиенти. Зелен метод, който е комфортен и удобен за 2022 година.

Лекарствата по лекарско наставление могат да бъдат запазвани през уеб страницата, това е любопитна и потребна иновация – в действително време можете да ревизирате къде може да бъде изпълнена вашата рецепта, както и да запазите медикаментите, преди да посетите аптеката, с цел да ги закупите.

Какво е бъдещето на фармацията?

Работата ни като фармацевти закупи голямо значение във времето на пандемията. Ние, дружно с лекарите, доказахме себе си на първата линия в битката против COVID-19. Видяхме и проблемите – тромавата законова база, която стопира нововъведенията, неналичието на електронна рецепта, здравно досие, всички други неща, които можеха безпределно да облекчат работата ни. Съвременната фармация е човечен метод, ежедневна осведоменост и цифрови технологии в облекчение на крайния клиент. Това е посоката на развиване на аптеки Фрамар.

Влияят ли туристите на пазара за медикаменти във Варна?

В летния сезон Варна става в пъти по-голяма поради потока от туристи. Очаквам, че туристи ще има и тази година, макар събитията от последните месеци са разполагаем, когато гостите на града имат потребност от медикаменти. Летните месеци са изключително натоварени, само че сме привикнали.

Профилактика или терапия?

И профилактика и терапия, когато има потребност. Фармацевтите постоянно съветват лекарствените лечения при социалнозначими болести, само че дружно с това – постоянно подчертаваме и върху опцията за по-здравословен метод на живот. В аптеките изпълняваме разнообразни стратегии за битка и надзор с високото кръвно, разширени вени, отвод от тютюнопушене. Това са акции, които са значими за всеки човек. Не живеем здравословно и разчитаме, че за всяка болежка има лек. Невинаги е по този начин. Отговорното държание и метод на живот са водещи.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР