Антоанета Костадинова разкри, че все още изпитва болки в рамото,

...
Антоанета Костадинова разкри, че все още изпитва болки в рамото,
Коментари Харесай

Антоанета Костадинова: След Световното ще направя рехабилитация на рамото и ще си взема по-дълга почивка

Антоанета Костадинова разкри, че към момента изпитва болки в рамото, само че ще направи по-сериозна рехабилитация на контузията едвам след Световното състезание по спортна пукотевица в Баку другия месец.

" До Световното състезание нямам време за отмора и би трябвало да се състезавам с болките в рамото. След Световното ще направя по-сериозна рехабилитация и ще си взема отмора и ще завърна заредена и с готовност за нови триумфи. Тази година ще я караме по-полека, тъй като през последните години нямах отмора и на моменти се усещам изчерпана. В момента имам и комфорт, тъй като още предходната година взех олимпийската квота, което дава успокоение ", сподели Антоанета Костадинова на конференция. 

Състезателката отдаде дължимото на своя персонален треньор Христо Христов за триумфите в последните години. Олимпийската вицешампионка от Токио 2020 бе определена за Спортист на месец юни за двата си медала от Европейските игри в Полша - бронз в микса на 10 м и сребро на 25 м револвер.

" Всеки един орден, който съм спечелила, е заслуга на моя треньор. Не съм се научила да изстрелвам сама, не упражнявам сама, това е отборна работа и резултатът е за нашия екип. Медалът от Европейските игри ми дава самочувствие и това е значима част от цялостния облик на един играч ", сподели Антоанета Костадинова на конференция. 

" Не постоянно надпреварите завършват по най-хубавия метод, само че в множеството случаи, които не мога да управлявам сама, треньорът ми оказва помощ. Точно по този начин се случи на Олимпиадата в Токио. Направих неприятни серии и той ме дръпна, сподели ми точните думи и по-късно се върнах в надпреварата като нов човек и завоювах медала.

" Всичко е доста труд, не разгадавам на шанс в моята треньорска работа. Спомням си всички надпревари, медали. Имали сме доста хубави и доста неприятни моменти в взаимната ни работа ", сподели треньорът Христо Христов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР