Антъни Джошуа е сочен за едно от страшилищата на ринга

...
Антъни Джошуа е сочен за едно от страшилищата на ринга
Коментари Харесай

От общ работник до световна боксова звезда

Антъни Джошуа е апетитен за едно от страшилищата на кръга в наши дни. Наричан още машина за нокаути, в последният си мач обещаващият британец подчини не кой и да е, а самият Владимир Кличко, с цел да вземе международната купа в свръхтежката категория. Сега роденият на 15 октомври 1989 година играч се готви за мача си най-хубавия български боксьор Кубрат Пулев. На 28 октомври в Кардиф Джошуа ще пази поясите си от IBF, IBO и WBA.

Подобно на множеството боксьори и животът на Джошуа крие своите невероятни моменти. Прекарал стадий от детството си в интернат в Нигерия, Джошуа искрено признава, че това е помогнало в развиването му, най-много поради дисциплината, на която се е научил там и която му е нужна и през днешния ден в спорта. Британецът обаче изминава нелек път, до момента в който се озове на боксовия кръг, а преди да се допре до огромните триумфи, изкарва прехраната си като общ служащ на градеж. Има своя момент на клатушкане към „ тъмната страна “, само че съумява да се отърси в точния момент и да поеме към върха.

Още любопитни обстоятелства за Джошуа може да намерите в нашата изложба, където сме подбрали и някои от запаметяващите се мигове на Джошуа на кръга.

Още вести за идния мач сред Пулев и Джошуа:

Боксов уебсайт: Пулев може да реализира изненадата на века

Допинг ченгета посетиха Кобрата

Поредно самопризнание за Антъни Джошуа

​Покер разсейва Джошуа от мислите за Пулев

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР