Анита Рани се превърна във вдъхновяващ образ на това как

...
Анита Рани се превърна във вдъхновяващ образ на това как
Коментари Харесай

Как Анита Рани премахва стереотипа за „мома мома“: Водещата на Countryfile, 46, казва, че „разцъфтява“ като бездетна, самотна жена на 40-те си години и се чувства „по-секси“ от всякога след раздялата със съпруга си, с когото са били 14 години

Анита Рани се трансформира във въодушевяващ облик на това по какъв начин наподобява да си самичък, без деца и приказно на 40-те. На фотографията през 2022 година

Водещата и нейният брачен партньор, партньор притежател на софтуерна компания Бхупи Рехал, се разделиха след като натоварените им графици ги разделиха след първата среща на рейв в източен Лондон и се омъжи на обичайната сикхска гала през 2009 г. 

Анита разкри, че се е преместила назад в апартамент, който е купила преди години, и е решила да го трансформира в нейния желан дом след раздялата на брака.

„ Имам един тип празен лист пред себе си и това е доста положително чувство. Купих апартамент преди към 20 години, който пазих през всичките тези години и се реалокирах назад в него “, избухна тя, разкривайки, че го е трансформирала в „ къща-мечта в Париж “.

Звездата добави по какъв начин е намерила място на убеденост благод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР