Ангел е роден герой. Той и неговият брат са родени

...
Ангел е роден герой. Той и неговият брат са родени
Коментари Харесай

Да помогнем на малкия боец Ангел от Шумен в борбата му с тежки диагнози

Ангел е роден воин. Той и неговият брат са родени прекомерно рано, по едвам 1400кг и 1300кг. В разследване на мозъчен кръвоизлив две седмици след раждането дребният Ангел е диагностициран с вътрешна хидроцефалия. Така стартира неговата дълга битка. Малко преди датата на интервенцията за слагане на клапата се открива и ретинопатия, която постанова лазерна промяна на двете очички.

Малкият воин минава сполучливо първата си интервенция. След това идва ред на втората на 19.12.2018г., а след интервенцията се постанова няколко дневен престой в реанимация, след което първата си Коледа Ангел прекара в Детската Неврохирургия дружно с майка му, която е неразделно до него, обособен на доста километри от брат си и фамилията. За благополучие Новата 2019 година всички са си дружно вкъщи, само че не след дълго родителите схващат за нов проблем. Образното проучване демонстрира, че клапата не действа предписание и се постанова втора интервенция, несполучлива, трета, след нея четвърта… най-сетне сполучлива. В интервала на интервенциите е стартирана рехабилитация, само че очевидно дребният воин изостава в развиването си. Семейството посещава и детски невролог, който слага диагнозата Детска церебрална парализа.

След тази диагноза, неговата битка е ежедневна с ежедневни рехабилитации. За да може да има по -добро бъдеще майката на Ангел взема решение да направи всичко допустимо и с изключение на рехабилациите в България, се обръща и към профилирания център за рехабилитация Рибем, Турция.

Един двуседмичен курс на рехабилитация там излиза на цена 1 920евро, което включва 24 процедури. За да може да има е резултат е желателно да се посещава, колкото се може по постоянно. Своевременно рехабилитациите в България също не престават.

За да може Ачко да е пълностоен, да успее да сбъдне фантазиите си и да е като всички останали, се нуждае от Вашата помощ.

Всеки, който има опция, може да го поддържа на:

Дарителска сметка:

BG61BPBI79464064240301

Титуляр Христина Стоянова

Основание: В изгода на Ангел Павлов

PayPal

 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР