Анелия Стоянова е новия общински председател на ГЕРБ в Твърдица.

...
Анелия Стоянова е новия общински председател на ГЕРБ в Твърдица.
Коментари Харесай

Анелия Стоянова е новия общински председател на ГЕРБ в Твърдица

Анелия Стоянова е новия общински ръководител на ГЕРБ в Твърдица. На постоянно съвещание общинската конструкция на партията гласоподава новото управление, в което има необятно посланичество на обитаемоте места.

Организационен секретар е Радостина Бакалова-Петкова, а членове са Петко Ненов, Валентин Кръстев, Айше Мехмедова и Ивелина Димова. Предстои заседание и в с. Сборище, на което ще се избере представител на обитаемото място, който също ще стане част от общинското управление на ГЕРБ – Твърдица.

Анелия Стоянова е възпитател и общински консултант от ГЕРБ – втори мандат. Член е на Управителния съвет на МГЕРБ за област Сливен. В работата си като общински началник на ГЕРБ в община Твърдица, Анелия Стоянова ще насочи напъните си към излекуване на общинската организация, привличане на още хора към концепциите и задачите на партията, както и дейна работа с младежите от района. Приоритет ще бъдат идните изключителни парламентарни избори и изборите за Европейски парламент.

„ ГЕРБ е единствената партия, която действително включва младежите в политическите процеси и залага на тяхното развиване и реализация. Ще продължим да работим със същата убеденост дружно с досегашното управление, тъй като те са хора с опит и можем да се учим от тях. Смятам, че всички дружно можем да осъществяваме концепциите и целите си, които са ориентирани напълно към хората и локалната общественост. Ще работим по начинания свързани със обществени и общественополезни действия, развиване на спорта за младежите. За мен са значими хората, по тази причина ще работим пламенно и в екип, с цел да подсигуряваме по-доброто бъдеще на страната ни и родния край “, съобщи Анелия Стоянова.

Общинският началник на ГЕРБ-Твърдица изрично съобщи готовността на управлението да работи с отдаденост за идеята ГЕРБ и изрази вярата си, че положителните резултати ще бъдат забележими още тази година.

„ Имаме доста работа за извършване. Целта ни е победа на идните избори. Имаме упоритост ГЕРБ още веднъж да е първа политическа мощ, както в района, по този начин и в страната “, безапелационна е Анелия Стоянова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР