Анатоли Нанков се завърна в ЦСКА, където отново ще бъде

...
Анатоли Нанков се завърна в ЦСКА, където отново ще бъде
Коментари Харесай

Лоялност: Нанков отказал да бъде старши, за да е помощник на Белчев

Анатоли Нанков се завърна в ЦСКА, където още веднъж ще бъде помощник-треньор. Този път на Стамен Белчев.

54-годишният експерт обаче е бил пред сключване на контракт с различен наш клуб - Беласица, само че е отказал. В събота Толята е пътувал до Петрич и е следил мача на втородивизионния отбор против Струмска популярност - неговият някогашен тим, извоюван с 2:0. Днес Нанков е трябвало да бъде показан като нов ментор на петричани.

Вчера обаче Анатоли е получил позвъняване в късния следобяд. Звъннал му Стамен Белчев, с цел да го предложения в екипа си. Толята, прочут с " армейските " си пристрастия, приел без никакво съмнение.

Нанков за последно беше старши треньор на Струмска популярност, където реализира по никакъв начин нелоши резултати. Последният му престой в ЦСКА беше тъкмо допреди две години - 12 април 2022 година, когато беше асистент на Стойчо Младенов.

Из Борисовата градина потегли слух, че краткотрайният старши треньор Стамен Белчев има значима уговорка в контракта си. Наставникът, който до момента водеше дубъла, в този момент ще е водач на първия тим до края на шампионата.

В него има уговорка, гласяща следното - при продобиване Купата на България договорът на Белчев автоматизирано се удължава с една година.

Първият тест на Белчев ще бъде точно борба за държавния трофей - сряда ЦСКА приема от 19 часа на стадион " Васил Левски " Ботев (Пловдив) в първи полуфинал за Купата на България. Реваншът е на 1 май. Финалът за Купата е на 15 май.

В другия полуфинал един против излизат Лудогорец и Хебър на Любослав Пенев, който съгласно информацията на Lupa.bg е води " армейците " от началото на новата акция. Очаква се в Борисовата градина да се завърне и Лъчезар Танев - дълготраен капитан на отбора, а след това и един от водещите футболни мениджъри у нас.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР