АНАПОЛИС, Мериленд (AP) — Някои демократи от Мериленд имат слабост

...
АНАПОЛИС, Мериленд (AP) — Някои демократи от Мериленд имат слабост
Коментари Харесай

Бившият губернатор на Републиканската партия Хоугън е популярен сред някои демократи от Мериленд, но не достатъчно, за да го вкара в Сената

АНАПОЛИС, Мериленд (AP) — Някои демократи от Мериленд имат уязвимост към Лари Хоугън, техните някогашни двама -републикански губернатор в мощно наследник щат. Но те не желаят да предадат свободно място в Сената – и вероятно контрола върху камарата – на Републиканската партия тази година.

Партийните гласоподаватели на първичните избори във вторник ще решат кой претендент съгласно тях е в най-хубава позиция да победи Хоган през ноември в щат, който не е избирал републикански сенатор повече от 40 години. Дейвид Троун, който е в третия си мандат като конгресмен, и изпълнителният шеф на окръг Принц Джордж Анджела Алсбрукс са водещите кандидати измежду 10-те претенденти.

След като напусна център за ранно гласоподаване в развлекателна база в Анаполис, Джон Фишер сподели, че е дал своя вот за Троун. Това беше сложен избор за 75-годишния пенсиониран федерален чиновник. В последна сметка той отиде с претендента, който смяташе, че има повече опит.

„ Също по този начин мисля, че той евентуално може да победи Лари Хо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР