Анализаторът на Real Vision Джейми Каутс предполага, че представянето на

...
Анализаторът на Real Vision Джейми Каутс предполага, че представянето на
Коментари Харесай

Ето какво може да тласне Биткойн до $150,000 според крипто експерт

Анализаторът на Real Vision Джейми Каутс допуска, че представянето на американския $ по отношение на другите съществени валути ще окаже въздействие върху цената на Биткойн (BTC).

Каутс, който показа вижданията си в обществената медийна платформа X, отбелязвайки че показателят на щатския $ (DXY), който мери цената на $ по отношение на кошница от шест преобладаващи международни валути, сега се търгува в избран диапазон.

Според Кутс, в случай че DXY спадне с към 3% от настоящето си равнище, Биткойн може да преживее рали.

“ “.

Към момента на писане на публикацията DXY се търгува на равнище 104.52.

Каутс допуска , че спадът на DXY може да докара до скок на цената на Биткойн с към 127%.

“.

Движението на DXY е от решаващо значение за разбирането на цикъла на Биткойн, защото то отразява пазарните упования във връзка с ликвидността в действително време. А упованията за нараснала ликвидност са налице.

Нивото 101/102 на DXY би трябвало да се следи. Ако то бъде пробито, евентуално можем да забележим по какъв начин Биткойн доближава почти $150,000 по време на този цикъл.

По-рано този месец Каутс изрази противоположно мнение, като предизвести, че възходящото придвижване на показателя на американския $ може да докара до връщане на цените на Биткойн до равнищата, следени за финален път през февруари.

. ”

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР