Американският президент Доналд Тръмп посети градовете Дейтън, щата Охайо, и

...
Американският президент Доналд Тръмп посети градовете Дейтън, щата Охайо, и
Коментари Харесай

Тръмп посети Дейтън и Ел Пасо

Американският президент Доналд Тръмп посети градовете Дейтън, щата Охайо, и Ел Пасо, Тексас, където двама нападатели гръмнаха над 30 души през уикенда, съобщи " Ройтерс ".

Придружен от първата дама Мелания, Тръмп се срещна с ранени при офанзивите и спасители. И в двата града президентът на Съединени американски щати бе посрещнат от стачкуващи, които го упрекнаха, че със своята антиимигрантска и расистка съгласно тях изразителност е разпалил напрежение, основало удобен климат за такива набези. Тръмп първо се срещна в болничното заведение Маями Вали в Дейтън с ранени при стрелбата в града рано сутринта в неделя. Тогава мъж умъртви девет души преди да бъде премахнат от полицията. Мотивите на нападателя не са изяснени.

Пред болничното заведение се бяха събрали стачкуващи, които скандираха " Направете нещо! " и издигнаха лозунги като " Омразата не е добре пристигнала тук " и " Спрете този гнет ". " Това бе едно топло и отлично посещаване. Огромен възторг и даже обич ", написа в Туитър Тръмп. След Дейтън президентът и първата дама на Съединени американски щати отидоха в Ел Пасо, покрай границата с Мексико, където в Университетския медицински център се срещнаха с ранени при офанзивата, осъществена в магазин на Уолмарт в събота.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР