Американският анимационен сериал Семейство Симпсън“ често прави стряскащо точни прогнози

...
Американският анимационен сериал Семейство Симпсън“ често прави стряскащо точни прогнози
Коментари Харесай

Зомби вирус и война между САЩ и Китай: Какво предсказва Семейство Симпсън за 2023 г.?

Американският анимационен сериал „ Семейство Симпсън “ постоянно прави стряскащо точни прогнози за бъдещето.Феновете на шоуто показаха предсказанията за 2023 година на Семейство Симпсън и някои от тях са притеснителни.

Преди да стартираме този лист, би трябвало да споменем една прогноза, която към този момент се сбъдна единствено преди дни.Това е филмът за Барби и карцерът на Тръмп.
На 4 април някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп беше задържан и упрекнат по престъпни обвинявания.Той стана първият задържан някогашен президент на Съединени американски щати.По стичане на събитията в същия ден излезе филмовият откъс на кино лентата за Барби.Филмът за Барби с присъединяване на Марго Роби и Райън Гослинг е дълго чакан и измежду най-коментираните сега. Е, става известно, че преди 29 години епизод от сезон 5 на Семейство Симпсън предсказа това необичайно съвпадане сред кукла Барби и арест на президент.В епизода Лиза против Малибу Стейсисемейство Симпсън гледат публицист, който изнася дълъг репортаж за стартирането на най-новата кукла Барби.След към 28 минути от репортажа той повърхностно загатва, че президентът е бил задържан преди закриването на предаването.„ Семейство Симпсън “ се занимаваше с манията на медиите по всички маловажни неща, като в същото време пренебрегваше значимите.
Феновете споделят, че тази прогноза е най-смелата прогноза, правена в миналото от шоуто.В края на краищата, какви са възможностите някой да предскаже две доста инцидентни и доста известни неща, които ще завладяват новините по едно и също време и в действителност ще се случат?

Сега дано да стигнем до прогнозите за 2023 година, за които би трябвало да се молим даса неверни:

Икономически несгоди
Според прочут блогър Семейство Симпсън предвижда икономическа рецесия за 2023 година за Америка.И познайте къде се намира Америка?В един епизод мъж споделя на Хоумър Симпсън: „ Анархия, краят на цивилизацията скоро ще пристигна в Америка покрай вас “.Въпреки това Хоумър отхвърля да повярва, че Америка може да рухне.
Война междуСАЩ и Китай
Семейство Симпсън разказват нуклеарна война сред Съединени американски щати и Китай, която почитателите споделят, че може да стане действителност тази година.Надяваме се в никакъв случай да не стане, несъмнено.
Кандидатурата на Доналд Тръмп за президент през 2024 година

Хоумър Симпсън, летящ над предизборната акция на Тръмп през 2024 г.Снимка: Twitter/AlJean
Семейство Симпсън сполучливо предвижда, че Доналд Тръмп ще стане президент на Съединени американски щати.И през 2015 година, една година преди да стане президент, те също предвидиха, че Тръмп ще се състезава на изборите през 2024 г.Наскоро Тръмп разгласи, че се кандидатира за президентските избори през 2024 година
Марс
В сезон 27 на сериала Мардж и Лиза непринудено стават първите човешки заселници на Марс.Въпреки че не се загатва 2023 година, е показано, че частна компания има проекти да колонизира Марс до 2026 г.Съвсем неотдавна НАСА разгласи, че образова четирима астронавти да живеят на Марс от юни 2023 година Тя също по този начин е основала стратегия „ Луна до Марс “ за кацане на първите хора на алената планета.
Голият на Давид на Микеланджело
Наскоро шеф на учебно заведение във Флорида, Съединени американски щати, напусна, откакто някои родители повдигнаха възражения против проявлението на фотографията на античната скулптура на възпитаници, наричайки я порнографска.В сезон 2 на Симпсън наподобява е това е предсказано. В епизода жителите на Спрингфийлд стачкуват против идването на известната скулптура в техния град поради нейната голота.
Епидемия от зомби вирус

Снимка: YouTube

Съобщава се, че Семейство Симпсън предвижда, че ще има зараза от зомби вирус през 2023 година съгласно обява в TikTok. Епизодът демонстрира по какъв начин един изяден бургер се трансформира в зомби апокалипсис.

Замърсяване на околната среда

Както е известно, казусът със замърсяването на околната среда към този момент е налице и се задълбочава. В един епизод даже беше показано, че изискванията на околната среда ще се влошат през 2023 година Друг епизод споделя за унищожаването на Спрингфийлд, всички реки са мръсни и нечисти с нездравословни съединения.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР