Американските спот фондове за търговия с Биткойн (ETF) отбелязаха значителен

...
Американските спот фондове за търговия с Биткойн (ETF) отбелязаха значителен
Коментари Харесай

Биткойн ETF записаха четири поредни дни на входящи потоци

Американските спот фондове за търговия с Биткойн (ETF) означиха забележителен чист приток от $257.34 милиона в четвъртък, което е четвърти следващ ден на позитивен приток.

Тази наклонност акцентира възходящия интерес и доверие на вложителите към Биткойн ETF.

IBIT на BlackRock оглави притока, като инжектира $94 милиона във фонда, трансформирайки го в най-големия адресат на нов капитал измежду сходните му. Този скок на притока е изключително важен, като се има поради, че IBIT е имал минимални или никакви потоци през предходните три седмици. Фондът FBTC на Fidelity притегли вложения на стойност $67 милиона, до момента в който ETF-ът на Ark Invest и 21Shares регистрира чисти притоци на стойност $62 милиона.

Фондът GBTC на Grayscale, който от преобразуването си през януари до момента се характеризираше най-вече с огромни изходящи потоци, в четвъртък записва дневни чисти входящи потоци в размер на $4.64 милиона. Биткойн ETF на Valkyrie също означи забележителна интензивност с входящи потоци от $18.5 милиона. Други фондове от Bitwise, Franklin Templeton, Invesco и Galaxy Digital регистрираха по-малки притоци.

Тези поредни чисти притоци в 11 спот Биткойн ETF в Съединени американски щати съответстват със сезона на 13F докладите за първото тримесечие на Уолстрийт. Големите финансови играчи оповестиха дяловете си в тези фондове, като IBIT на BlackRock регистрира рекордните 414 притежатели в първия си 13F сезон, надминавайки упованията.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР