Американска компания - изпълнител на федерални договори с американската армия,

...
Американска компания - изпълнител на федерални договори с американската армия,
Коментари Харесай

Обява на армията на САЩ: Търсим лингвист с български език

Американска компания - реализатор на федерални контракти с американската войска, търси езиковед с български език за задача във " допустима военна зона ". Информацията е оповестена в публикация за работа на компанията WorldWide Language Resources (със седалище Файетвил, Северна Каролина).
Компанията има контракти за 529,2 милиона $ с Пентагона, като 501 милиона $ от тях са по контракт с Американското командване за специфични интервенции. Това демонстрира инспекция в регистъра за федерални поръчки на държавното управление на Съединени американски щати.
Според обявата за работа ( " Лингвист с български език Категория II " ) следва подписване на контракт на компанията с държавното управление на Съединени американски щати за тази позиция. Работата изисква допуск до класифицирана информация с равнище " Секретно ", като претендентът за езиковед би трябвало да покрие условията на американското командване. > В обявата е записано, че претендентът за работа:
* Може да бъдете назначен в съответна страна, само че заради условията на задачата може да бъде краткотрайно или за неопределен срок назначен в прилежаща страна.
* Трябва да е подготвен, искащ и кадърен да трансформира ежедневната работа/задачи, защото условията на задачата на избраното място може да доведат до доста придвижване и смяна.
* Да се държи в сходство с локалната просвета и традиции.
* Да има качества за дейно и ефикасно действие по време на продължителни интервали на високо напрежение и стрес.
* От него може да бъде поискано да ръководи транспортно средство, оборудвано от държавното управление в поддръжка на интервенциите.
* От всички лингвисти може да се изисква да вземат участие в задачи и да бъдат физически годни да извършват тези отговорности.
* Да повдигат най-малко 30 фунта над главата.
* Да вървят най-малко 5 км в неравномерен терен.
* Да носят 30+ фунта раница и/или екипировка с минимални старания. 
Кандидатите за работа се предизвестяват, че:
* Работата е в рискови, строги, тежки условия. Условията на живот може да са строги и сурови.
* Работната среда е разгърната в отвъдморски страни, които може да са вероятни военни зони и да съставляват забележителен риск като част от задачата.> * Диляна Гайтанджиева е проверяващ публицист и основател на уеб страницата " Обективно.БГ ". Работила е като боен сътрудник в Сирия, Либия и Газа.  
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР