Алианц Банк предлага решение за спестяванията на клиентите, което ще

...
Алианц Банк предлага решение за спестяванията на клиентите, което ще
Коментари Харесай

Изпреварващо решение за спестяванията от Алианц Банк

Алианц Банк предлага решение за спестяванията на клиентите, което ще им разреши да „ изпреварят “ събитията и да се погрижат за средствата си преди приемане на еврото.

Новият Изпреварващ депозит е без такси за разкриване, внасяне на пари в брой и закрепен курс за промяна от лв. към евро. Така всеки клиент може да открие депозита непосредствено в евро, като превалутира левове по курса на Българска народна банка без такса. В допълнение, новият Изпреварващ депозит предлага конкурентни лихви и периоди, които обезпечават предвидимост и добра рентабилност на инвестицията.

Идеята е да се насърчат хората да ръководят рационално своите спестявания с ранно обмисляне и подготовка за идните промени, като се възползват от добра възвръщаемост на парите си в банка с висок рейтинг.

" Нашето предпочитание е да дадем на клиентите благоприятни условия и избор, когато става въпрос за техните спестявания ", съобщи Ива Драганова, Главен шеф Банкиране на дребно, Алианц Банк. " Фокусирани сме върху това да отговорим на упованията на всеки един клиент според от неговите потребности и проекти. „ Изпреварващ депозит “ дава доста преимущества – от висока рентабилност на спестяванията, която до скоро беше нулева при банковите депозити, до удобството да внесеш парите си в брой без такса. На процедура безплатната преработка на левове към евро ще обезпечи сигурност и предвидимост с оглед идното приемане на еврото. ”  

Алианц Банк България е част от международния водач в застраховането и ръководството на активи Allianz SE. Алианц Банк се нарежда в топ 5 на банките в България и затвърждава позицията си на българския пазар като динамична банка, която предлага атрактивни самостоятелни решения на своите клиенти. Притежава дълготраен кредитен рейтинг BBB+ със постоянна вероятност, доказан от Fitch на 21.06.2023 година

Повече информация за „ Изпреварващ депозит “ може да откриете на allianz.bg и във всеки офис на Алианц Банк България.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР