Александра Сърчаджиева е само на 40 г., а е преживяла

...
Александра Сърчаджиева е само на 40 г., а е преживяла
Коментари Харесай

Дъщерята на Алекс Сърчаджиева: Когато татко умря, исках да напусна мама, но нямаше къде да отида!

Александра Сърчаджиева е единствено на 40 година, а е претърпяла повече болежка, в сравнение с някои до дълбоки старини. Тя загуби двамата души, на които най-вече разчиташе, само че в този момент нейна опора е щерка й София.

Отношенията и с детето са минали през катаклизми. Най-големият трус сред майка и щерка е пристигнал незабавно след гибелта на Иван Ласкин.

„ Консултирах се с психолог, с цел да ме посъветва по какъв начин да кажа на София, че татко й към този момент го няма. Каза ми да го направя непосредствено и незабавно, тъй като ще научи от медиите.

Когато го направих, бях поканила приятелки у дома, с цел да мине по-безболезнено, само че не се получи по този начин. София се ядоса и ми извика „ Ти си най-гадната майка на света “. После си събра багажа в една раница и искаше да се изнесе, въпреки че нямаше къде да отиде, тя има единствено мен на този свят. “, разкри самата Алекс наскоро в ефир.

Актрисата и тогавашна водеща на „ Биг Брадър “ няма братя и сестри, а на родителите си към този момент не може да разчита. Пепа Николова умря преди 17 години, а татко й Йосиф е жив и здрав, само че в никакъв случай не е бил татко за Алекс, камо ли да бъде дядо за нейното дете.

Алекс си избра мъж, който е с цели 13 години по-голям от нея точно поради неналичието на татко в живота си. От Иван Ласкин търсеше протекция и поддръжка, до момента в който и той не си отиде от този свят преди съвсем 5 години.

Сърчаджиева продължава да се бори с живота сама и е решена да отгледа почтено щерка си, която към този момент е на 13 година Актрисата обаче е безапелационна, че времето не лекува болката от загубата на обичан човек, а просто се научаваш да живееш с нея.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР