Александър Русев със сигурност е един от двамата най-известни българи

...
Александър Русев със сигурност е един от двамата най-известни българи
Коментари Харесай

Кечистът Русев: В Америка започнах като бояджия, изгониха ме със 100 долара в джоба

Александър Русев сигурно е един от двамата най-известни българи в Съединени американски щати дружно с Григор Димитров. Миро, както е същинското име на пловдивчанина, стана същинска звезда в кеча. Милиони пред тв приемниците гледат мощните мъже, а стадионите по целия свят се пръскат по шевовете.

Мирослав Барняшев гостува в първото издание на новата спортна графа на Деян Веселинов " Другата игра " по Нова телевизия.

" Аз съм си аз. Няма значение какъв брой съм стигнал, какъв брой пари съм направил. Имам една къща тук в Мътеница (село до Хисаря) и една в Нешвил, това не е най-популярният град в Съединени американски щати, само че аз си одобрявам да ми е като домашно ", показа Мирослав в двора на своята къща в пловдивското село. Нешвил въпреки всичко е много известен в Съединени американски щати най-много като столица на кънтрито.

" Като видях Хълк Хоугън видях, че желая да съм като него. Винаги това съм желал да бъда. 4,5 кг съм роден, постоянно съм ял храната и на брат си. Имах интерес към британския език, имах фикс концепция да отида в Съединени американски щати. Всичко е било писано ", описа Миро.


" Отидох на бригада, поостанах, изтеглихме един огромен заем от банката, която не можех да върна. Предложиха ми да съм бояджия, бях боядисвал единствено яйца на Великден. Дадоха ми една четка, аз се старая, само че не им хареса. Изгониха ме, а имах 100 $ в джоба. "

" Почнах във фабриката за валфи, защита в нощни заведения, градежи, заварчик, работих в стриптийз клуб охранител, пицаджия, разнасях храна. Училището за кеча се заплащаше, което не беше на ниска цена ", продължи юнакът.

А какъв е животът във WWE? " Ние сме на път в годината 300 дни, тръгваме в петък със самолета, имаме шоу, след това път, ново шоу, ново шоу, прибираш се за 2 дни и след това всичко се повтаря. "

Той показа и по какъв начин са се появили и популярните му думи: " Обаждат ми се от офиса и ми споделиха, че желаят да кажа нещо на български и измислих " Русев удря, Русев мачка ".

В началото на кариерата си във федерацията Русев се изявяваше като руснак, а както самият той разкри, това просто е било по сюжет на шоуто: " Връзката беше, че нямаше нито един руснак във WWE. Путин беше нашумял и Лана, жена ми, която тогава не ми беше жена, беше живяла в Съюз на съветските социалистически републики.

Казаха ми, че от на следващия ден ще се удрям за Русия, биех всички наред, говорех, че Русия е най-великата страна. В началото ми беше по-трудно, от чиста горделивост ми беше неприятно, само че в последна сметка сме артисти ", разкри Миро.



Лана също бе с Русев в България като даже сподели, че я бива и в дейностите на село. " Това е нейна тази гега, овчарят ѝ я даде, води ги на паша, ходихме при кравите, видя и едни бали със сено и за 10 секунди беше горе. С един бански обикаля през целия ден ", посочи още той.

" Пари? Какво значение има, не мога да се оплача. Като желаеха да опиша кой е Русев, споделих, че желая улици да са Русев, легендата за Русев да е жива, да е митично творение. Колко индивида знаят Дан Колов? Колко индивида са виждали Дан Колов? И при мен е по този начин ", приключи родният кечист.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР