Александър Бублик оваканти титлата си в Монпелие още на старта,

...
Александър Бублик оваканти титлата си в Монпелие още на старта,
Коментари Харесай

По примера на Маркос Багдатис: Бублик унищожи три ракети една след друга

Александър Бублик оваканти купата си в Монпелие още на старта, откакто пропиля пробив задатък в третия сет от конфликта си с Грегоар Барер. По този метод казахстанецът записа своето девето следващо проваляне и очевидно не можа да сдържи отрицателните си страстите си в решителния тайбрек. Там Бублик на бърза ръка изостана с 0:6 точки, а реакцията му беше да унищожи своята ракета, само че това надалеч не беше всичко и той отиде до пейката си за отмора, с цел да вземе още две от своите ракети и доста скоро те последваха ориста на първата, което докара до бурни освирквания от страна на публиката.

Въпросната преживелица подсети извънредно доста на случилото се по време на Аустрелиън Оупън през 2012-та, когато вбесеният Маркос Багдатис счупи четири ракети за 25 секунди, откакто таман беше изостанал с 0:2 сета от Станислас Вавринка. Впоследствие кипърецът завоюва идната част, но до поврат не се стигна и актуалният троент първенец от Шлема продължи напред в надпреварата.

Подобно развиване на нещата имаше и след експлоадирането на Бублик, който в началото изглеждаше най-сетне освободен от напрежението и завоюва три поредни разигравания, единствено че преднината на локалния представител беше прекомерно огромна и до поврат не се стигна.

Alexander Bublik unhappy to lose his title in Montpellier
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР