Алекс Джоунс се наслаждава на отсъствието си от работа, докато

...
Алекс Джоунс се наслаждава на отсъствието си от работа, докато
Коментари Харесай

Алекс Джоунс зашеметява в бански в стила на Baywatch на семейно бягство след обявяването на One Show

Алекс Джоунс се любува на отсъствието си от работа, до момента в който водещата на BBC попива слънцето на един от Канарските острови.

47-годишната уелска телевизионна звезда разгласи, че си взема заслужена отмора от The One Show по-рано тази седмица, позирайки за селфи, до момента в който сподели на почитателите си в Instagram: „ Лицето на жена, която е на отмора....... Благодаря ви, че гледахте тази седмица и изключително за всички прелестни мнения за снощния One, огромно благодаря. "

Връщайки се към своите Instagram Stories в четвъртък, Алекс разкри по какъв начин прекарваше свободното си време. В първата от поредност фотоси Алекс показа кадър от ваканционното си четене, до момента в който прелистваше книга на плаж в Лансароте, преди да показа фотография в „ режим на цялостна мама “ дружно с двамата си сина.

След това зашеметяващата звезда сподели вътрешното си бебе от Baywatch, когато излезе от морето в изящен червен бански и театралничи на плажа Nr Papagayo - споделяйки живописната фотография със своите 354 000 последова...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР