Алекс, 30-килограмов заек, който беше спасен от клане през 2020

...
Алекс, 30-килограмов заек, който беше спасен от клане през 2020
Коментари Харесай

Спасен от клане 30-килограмов заек стана звезда в социалните мрежи СНИМКИ

Алекс, 30-килограмов заек, който беше избавен от кръвопролитие през 2020 година, се трансформира в звезда в обществените медии, изключително в TikTok и Instagram. Собствениците му Джош Роу и Кей Като споделят, че са взели фламандския колос от пазар за месо в Модесто, Калифорния (САЩ). Оттогава той " работи " като лечебно животно и взе участие в разнообразни публични събития.

3-годишният заек се трансформира в локална звезда в Сан Франциско - хората го обичат заради невероятните му размери, сподели Като.
 Заек, животни, домашни любимци, животни, любознания, фотоси, видеоклипове, TikTok трендове, Instagram 30-килограмовият заек Алекс стана звезда в обществените мрежи. Снимка: Instagram
Собствениците постоянно носят своя домакински любим в лечебни заведения и летища, с цел да развеселят пациенти и пасажери.

" Един ден си помислихме за какво да не го изведем на разходка? Веднага разбрахме, че хората ще го обичат толкоз, колкото и ние ", споделят притежателите.

Двойката неотдавна направи Алекс по-мобилен - той към този момент има LED количка с гравирано името му и мини електрическа кола в стила на Mercedes SLK. Изненадващо, той се научи да го управлява доста бързо.

„ Обичаме да демонстрираме заека, тъй като той кара хората да се усещат по-добре и обича вниманието. Наистина не чакахме да стане толкоз известен. Радваме се да виждаме щастливите лица на хората “, прибавя Като.
 Заек, животни, домашни любимци, животни, любознания, фотоси, видеоклипове, TikTok трендове, Instagram Тригодишният заек се трансформира в локална звезда в Сан Франциско Снимка: Instagram  Заек, животни, домашни любимци, животни, любознания, фотоси, видеоклипове, TikTok трендове, Instagram
Благодарение на феноменалните си размери и специфична харизма, Алекс притегли интереса на повече от 26 хиляди почитатели в Instagram и съвсем 34 хиляди в TikTok. Някои от видеоклиповете му са гледани над милион пъти.
 Заек, животни, домашни любимци, животни, любознания, фотоси, видеоклипове, TikTok трендове, Instagram  Снимка: Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР