Алехандро Гарначо беше хванат да си бръкне в носа на

...
Алехандро Гарначо беше хванат да си бръкне в носа на
Коментари Харесай

Алехандро Гарначо беше хванат с червени ръце на резервната скамейка, докато звездата на Манчестър Юнайтед се отвращава от гледането на фенове

Алехандро Гарначо беше заловен да си бръкне в носа на аварийна пейка на Манчестър Юнайтед, откакто беше сменен по време на загубата им от Манчестър Сити.

Юнайтед гостува на Сити в дербито на Манчестър в неделя, повеждайки изненадващо със страхотния гол на Маркъс Рашфорд. Но Фил Фодън ги върна след почивката, преди британският национал да вкара късен уинър, а Ерлинг Халанд да приключи успеха с 3-1.

Гарначо стартира на " Етихад Стейдиъм ", като влезе тъкмо след втория гол на Фодън. Той зае мястото си на аварийна пейка, откакто устоя сложен следобяд, като Омари Фосун влезе на негово място.

Камерите бързо откриха Гарначо да седи на пейката, макар че беше забелязан да си бръкне в носа и да яде каквото пристигна на открито. Много фенове останаха отвратени от дейностите на 19-годишното момиче.

Един почитател написа в Twitter: „ Кълна се, че Гарначо преди малко си взе носа и го изяде. Друг добави: „ Да хванеш Гарначо да дъвче бугарите си на пейката е отвратителна работ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР