Албанският гримьор Arber Bytyqi е истински професионалист в своята област

...
Албанският гримьор Arber Bytyqi е истински професионалист в своята област
Коментари Харесай

20+ брилянтни произведения на албански гримьор, които прави булките още по -щастливи

Албанският гримьор Arber Bytyqi е същински експерт в своята област и интернет звезда. Той стана прочут с помощта на сватбения грим, чието изкуство владееше с най -висок резултат.

Много хора желаят да попаднат при него, с цел да получат своят гальовен и хубав грим, за специфичен мотив. А както знаем за всяка една жена специфичния мотив и най- особения ден в живота й, е денът на свадбата несъмнено. Според нас тежи дами са мпросто неповторими, ние даже не можем да повярваме че на фотографията е един и същи човек.

Ние обичахме работата на Arber, тъй като в един от най-важните дни в живота на девойките той им дава самочувствие. И те наподобяват наистена превъзходни и превликателни. Защото понякого не всеки един гримьор може да се оправи с тази работа.

А както знаите за всяка една жена, деня на свадбата е най- значимо събитие в живота й. И несъмнено тя желае да наподобява превъсходно, и да е най -карсива в този ден. Всеки ден да я гледа и да се възхищава на нейната хубост. Разбира се това освен грим, само че и рокля, прическа, аксесуари и доста други неща.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Бихте ли създали този грим за сватбата си или бихте желали друг жанр? Коя момиче ви харесва най доста. И на коя момиче грима й отива най добре. Очакваме вашия отговор в коминтарите от доло под публикацията. И в случай че харесвате тази публикация напишете ни, с цел да имами на поради какво да публикуваме другия път.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР