Алън Уайселбърг, бившият главен финансов директор на компанията на Доналд

...
Алън Уайселбърг, бившият главен финансов директор на компанията на Доналд
Коментари Харесай

Бившият главен финансов директор на Тръмп се призна за виновен в лъжесвидетелстване

Алън Уайселбърг, някогашният основен финансов шеф на компанията на Доналд Тръмп, се призна за отговорен в Ню Йорк в лъжесвидетелстване по отношение на показанията, които е дал в делото за гражданска машинация на някогашния президент.

76-годишният Вайселберг се призна за отговорен по две обвинявания за лъжесвидетелстване и ще бъде наказан на пет месеца затвор – което ще бъде вторият му престой зад решетките след 100 дни предходната година в несвързано дело за данъчни измами.

Молбите се отнасяха до показанията, които той даде при показанията през юли 2020 година по делото на основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс против господин Тръмп, само че в съда в понеделник той също призна, без да се признае за отговорен, че е лъгал на свидетелската пейка по време на процеса за гражданска машинация против някогашния президент предходната есен.

Прокурорите упрекнаха Вайселберг в неистина под клетва по делото по отношение на изказванията, че господин Тръмп е излъгал за благосъстоянието си във финансовите доклади, дадени на банки и застраховате...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР