Алан Ричсън е добър пример за това, че човек никога

...
Алан Ричсън е добър пример за това, че човек никога
Коментари Харесай

Похотлив фотограф насилил сексуално Алан Ричсън

Алан Ричсън е добър образец за това, че човек в никакъв случай не би трябвало да се отхвърля, тъй като не се знае по кое време ще се случи огромният му пробив.

Допреди няколко години 41-годишният артист не бе прочут, само че това се промени откакто получи ролята на Джак Ричър в сериала на Amazon Reacher. Преди шансът в Холивуд да му се усмихне обаче, Алан Ричсън се е изявявал като модел.

В изявление за The Hollywood Reporter той споделя за една травматична преживелица от годините си на модел. Ричсън споделя, че е бил полово принуден преди години от прочут фотограф, чието име обаче не загатва.



Алан Ричсън споделя, че е бил изпратен от сътрудниците си в хотелска стая с въпросния фотограф, с цел да снима гола фотосесия. Обещанието е било, че по-късно фотографът ще му осигури доходоносна акция за списание и линия за облекла.

" Бях полово принуден от този човек ",

споделя още артистът. Ричсън добавя, че си е тръгнал и се е отправил непосредствено към организацията, с която е работил и е напуснал незабавно бизнеса. Благодарен е, че доста скоро по-късно му се е отворила опцията да снима в киното. 



 

Това е била и последната фотосесия на Алан Ричсън като модел, а той твърди, че фотосите в никакъв случай не са били оповестени. Актьорът не таи положителни усеща към промишлеността, като я нарича  " узаконен полов трафик ". В интервюто Ричсън разказва и съответен

инцидент с стилния фотограф Марио Тестино, към който към този момент са оправяни обвинения в полов тормоз.

Актьорът споделя, че двамата са били на вечеря, част от седмицата на модата в Париж през 2014 година, а Тестино се е опитвал да се отърка в чатала на Ричсън под масата. Това не се е понравило на артиста и той си е тръгнал по-рано от събитието.

По-късно същата вечер обаче Марио Тестино му се обадил и му предложил да го снима за корицата на Vogue, в случай че пристигна в хотелската му стая, написа People. Алан Ричсън е отказал.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР