Актьорът Захари Бахаров призова за подкрепа в протестите срещу ръководството

...
Актьорът Захари Бахаров призова за подкрепа в протестите срещу ръководството
Коментари Харесай

Захари Бахаров зове за подкрепа в протестите срещу ръководството на БФС

Актьорът Захари Бахаров прикани за поддръжка в митингите против управлението на Българския футболен съюз.

" 18 години крах на най-популярния спорт в България стигат. Време е за смяна. Подкрепете митингите против управлението на БФС на 16 ноември в София и в Пловдив ", прикани артистът във видео, публикувано в обществените мрежи. 

На 16.11 ще се играе мачът България - Унгария. Първоначално той трябваше да се играе на Националния стадион " Васил Левски ", само че бе изместен в Пловдив поради упования митинг против БФС. От централата даже се постараха дуелът да се играе без почитатели поради рисковия си темперамент.

В петък обаче кметът на Пловдив Костадин Димитров съобщи, че дуелът няма да се играе на стадион " Христо Ботев ". От Община Пловдив към този момент са изпратили писмо до Българския футболен съюз, с което ги уведомяват за решението си. Така по-малко от седмица преди европейската подготовка бъркотията става цялостна.

В събота пък притежателят на компанията, отговаряща за строителството на стадион " Христо Ботев " в Пловдив - Илиян Филипов, разгласи, че към този момент може да подсигурява за безвредното осъществяване на мача.

Илиян Филипов обаче употребява обществените мрежи, с цел да заяви, че към този момент е изпратил писмо до кмета на град Пловдив - Костадин Димитров, в което декларира, че провеждането на футболни срещи на оборудването в този интервал е " непрепоръчително ", само че към този момент обстановката е друга и той промени първичното си мнение. Преди 2 дни Филипов бе безапелационен, че няма по какъв начин да подсигурява сигурността поради монтажни действия по козирката. 48 часа по-късно това се промени.

Кметът на Пловдив разяснява пред " 24 часа ", че още нищо не е изяснено по отношение на срещата. В писмото си до Димитров строителят е уверил, че може да измести тежката техника и да обезопаси терена за мача на 16 ноември от 19:00 часа.

" В понеделник ще го разгледаме и в случай че Филипов подсигурява сигурността, няма спънка да не разгадаем мача на стадион " Христо Ботев ", изясни Костадин Димитров.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР