Актьорът Кевин Спейси отрича и се защитава срещу нови обвинения

...
Актьорът Кевин Спейси отрича и се защитава срещу нови обвинения
Коментари Харесай

Няма да се извиня на някого, който си измисля: Нова атака срещу Кевин Спейси

Актьорът Кевин Спейси отхвърля и се пази против нови обвинявания в непочтено държание, които се насочат против него в английски ефирен документален филм, заяви Юнайтед прес интеренешънъл.

В изявление за някогашния водещ на новините на английския канал GB News Дан Уутън, излъчено в платформата " Екс ", Спейси отхвърли които и от дейностите му в предишното да са подсъдими.

" Поемам цялостна отговорност за държанието и дейностите си в предишното. Но не мога и няма да поема отговорност и да се извиня на някого, който си измисля или преувеличава истории за мен ", каза Спейси в диалога.

Той признава, че е флиртувал и се е закачал с сътрудници артисти в предишното, само че отхвърля да е насилвал който и да било или да предлага кариерно развиване против полови услуги, оповестява Българска телеграфна агенция.

В документалния филм Spacey Unmasked на Чанъл 4, който следва да бъде излъчен идната седмица във Англия, актьорите Руари Канън и Дани Де Лило упрекват Спейси в непочтено държание.

Канън твърди, че през 2013 година Спейси го е докосвал интимно на конференция за режисура в спектакъл Олд Вик в Лондон, а Де Лило твърди, че Спейси е доближил слабините си към лицето му на режисура в същия спектакъл. Спейси отхвърля и двете изказвания.

Актьорът напомни, че Чанъл 4 му дал едвам седмица, с цел да отговори на обвинявания в предходен документален филм въз основа на обява в уеб страницата BuzzFeed от 2017 година, която разруши актьорската му кариера. В обявата Антъни Рап упрекна Спейси, че го докосвал интимно на празненство, когато Рап бил едвам 14-годишен.

През 2022 година съд в Ню Йорк отхвърли делото на Рап в полово принуждение против Спейси. Миналата година английски съд оневини Спейси по девет обвинявания от четирима мъже за полови дейности в интервала 2001-2013 година Лондонският спектакъл, в който Спейси е креативен шеф по това време, е провел през 2017 година следствие за държанието на Спейси. В изказване на театъра се показва, че не са открити обстоятелства по отношение на обвиняванията за нарушавания.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР