Актрисата Йоанна Темелкова няма да се завърне в кожата на

...
Актрисата Йоанна Темелкова няма да се завърне в кожата на
Коментари Харесай

Фенове на бунт срещу Братя заради Йоанна Темелкова

Актрисата Йоанна Темелкова няма да се завърне в кожата на Лора - героинята й от хитовата кримка " Братя ", която я трансформира в цялостен любимец на средностатистическия фен. Това стана ясно, откакто от екипа на сериала оповестиха актьорския състав за идния четвърти сезон. Името на Темелкова не попада нито при основните попълнения в прослойка, нито при поддържащите функции.

Това докара до бурни полемики във почитател групите на " Братя " в обществените мрежи.

" Всъщност без Лора сериалът ще загуби чара си! ", " Просто не мога да си показва кино лентата без тази луда обич! ", " Ужас! Не имам вяра, до момента в който не видя! Що за сюжет да махнат Лора? " и " Без Йоана ще е минус един фен ", гласят единствено част от мненията на телеманиаците.
свързани новини15488на 03.11.2021
Някои от тях са на мнение, че героинята ще бъде убита, защото " има доста врагове ", до момента в който други залагат, че просто ще изчезне и ще се върне в края на сезона или в идващия.

Напускането на Темелкова не е цялостна изненада. През октомври тя се сбогува с героинята си и с това загатна завършек на сериала, най-малко за нея.

В четвъртия сезон към звездния каст на " Братя " ще се причислят Неда Спасова, Веселин Калановски, Веселин Петров, Анастасия Левордашка и други.

В основните функции ще забележим още веднъж Владимир Михайлов, Христо Шопов, Алекс Иванов, Мартин Димитров, Искра Донова, а също по този начин Тодор Танчев, Стела Ганчева, Мартин Петров, Даниел Ангелов, Лора Христова, Сара Драгулева, Елеонора Иванова, Тигран Торосян, Радослав Владимиров, Филип Гуляшки и други

Сезон №4 се завръща в ефира на Нова телевизия на 22 февруари в 22:30 ч.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР