Актрисата Анджелина Джоли ще се появи на корицата на септемврийския

...
Актрисата Анджелина Джоли ще се появи на корицата на септемврийския
Коментари Харесай

Анджелина Джоли: Ако живеех в минали времена, щях да бъда изгорена на клада

Актрисата Анджелина Джоли ще се появи на корицата на септемврийския брой на списание ELLE, написа Канал3.бг. Тя театралничи пред фотографа Алекси Любомирски, който е и един от обичаните фотографи на известните персони. Вместо изявление за списанието хубавицата написа есе със свои разсъждения за правата на нежния пол и свободата на дамите да бъдат самостоятелни и мощни.

"Винаги може да облечеш някоя красива рокля, само че истината е, че няма значение какво носиш, в случай че нямаш мощен дух. Няма нищо по-привлекателно от жена с самостоятелна воля и свое лично мнение ", написа Джоли.

Актрисата приказва още за "нечестивите дами ", за това по какъв начин от незапомнени времена за такива се считат вдовици, които се занимават с билкарство, или красиви млади дами, чиято мощ да съблазняват мъжете била обяснявана просто с магия.

Според Анджелина този фатализъм се предава през вековете и макар модерните времена, в които живеем, той продължава да живее и през днешния ден. Актрисата дава образец с всички обаятелни дами, кандидатирали се за политически позиции или борещи се за човешките права. Точно те в наши дни са подложени на критика и обиждани, наричани са "зли ", "вещици ", "лоши майки ", "леки дами "...

Така наречените ”нечестиви” дами и зли дами са в действителност тези, на които име е омръзнало от неправда, омръзнало им е от корист с тях. Това са дамите, които отхвърлят да следват разпоредбите на държание, тъй като не считат, че са най-хубавото за тях или за фамилиите им. Жените, които не биха се отказали от правото си на глас, даже да рискуват да умрат, да попаднат в пандиза, да бъдат отхвърлени от фамилиите си и обществото ", написа още Анджелина, като признава, че в случай че това се приема за нечестиво държание, то светът се нуждае от повече такива нечестиви дами.

"Ако бях живяла в минали времена, можеше да бъда изгорена на клада редица пъти просто поради това, че съм себе си “, споделя още актрисата.

"Често споделям на дъщерите си, че най-важното нещо, което могат да създадат, е да развиват мозъка си. Винаги можеш да сложиш красива рокля, само че няма значение какво носиш външно, в случай че нямаш мощен разум “, споделя Анджелина, съгласно която би трябвало да има повече дами в политиката.

Според 44-годишната актриса, която се усеща чудесно разведена, една жена би трябвало да има свое мнение и самостоятелна воля, които я вършат изключително привлекателна.

Джоли споделя, че сега има доста работа и е щастлива от това, което прави. "Може да е мъчно да отделим време, с цел да се запитаме какви в действителност желаеме да бъдем – не какво считаме, че останалите ще одобрят или одобряват, а какви в действителност сме ние. Но когато послушаш себе си, може да направиш избора да пристъпиш напред, да се учиш и промениш “, изяснява тя.

Наскоро стана ясно, че най-големият наследник на актрисата, който е осиновен, към този момент е признат студент. Мадокс ще учи биохимия в Южна Корея.

”Безкрайно горда съм със синовете си поради мъжете, в които се трансформират, метода, по който почитат сестрите си и по какъв начин те са уважавани от тях “, разяснява гордо майка му.

Във фотосесията за списание ELLE Алекси Любомирски е уловил освен хубостта и сексапила на Анджелина Джоли, само че й нейната мощ и самостоятелност. На няколко от фотосите тя театралничи дружно с двете си кучета, едното от които е осиновила от подслон.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР