Акселераторската програма на launchlabs Future Verticals, в която ще участват

...
Акселераторската програма на launchlabs Future Verticals, в която ще участват
Коментари Харесай

Около 20 foodtech стартъпа могат да участват в акселератора на launchlabs

Акселераторската стратегия на launchlabs Future Verticals, в която ще вземат участие до 20 млади компании, към този момент приема кандидатури за присъединяване. В изданието ще могат да се включат стартъпи в сегмента за хранителни технологии (foodtech). Кандидатите могат да са компании в ранен стадий на развиване с подготвен към този момент първообраз. " FoodTech e един от най-обещаващите вертикали, в който занапред ще се основават нововъведения у нас. Ние желаеме да насочим участниците в вярната посока, като ги подкрепим с безупречна стратегия за нововъведения, неповторима мрежа от ментори, благоприятни условия за вложения и тестване в действителна среда ", споделя за програмата Елина Желева, ръководещ шеф на launchlabs Sofia.

Акселераторската стратегия на launchlabs Future Verticals, в която ще вземат участие до 20 млади компании, към този момент приема кандидатури за присъединяване. В изданието ще могат да се включат стартъпи в сегмента за хранителни технологии (foodtech). Кандидатите могат да са компании в ранен стадий на развиване с подготвен към този момент първообраз.

" FoodTech e един от най-обещаващите вертикали, в който занапред ще се основават нововъведения у нас. Ние желаеме да насочим участниците в вярната посока, като ги подкрепим с безупречна стратегия за нововъведения, неповторима мрежа от ментори, благоприятни условия за вложения и тестване в действителна среда ", споделя за програмата Елина Желева, ръководещ шеф на launchlabs Sofia.

Future Verticals ще се организира от юни до септември, като по време на програмата участниците ще могат да се съветват с ментори от локалната стартъп екосистема, а на закриващата гала ще имат опция да презентират плана си пред евентуални вложители.

" Идентифицираме 15 предпочитани категории с висок капацитет за стабилно развиване във вертикала, измежду които са растителните и различни протеини, устойчиви опаковки, понижаване на хранителни боклуци, точно земеделие и разбор на данни, технологии за смарт земеделие, електронна търговия и други, " споделят още от launchlabs.
Реклама
Проектите с най-голям пазарен капацитет ще получат финансиране сред 20 и и 200 хиляди евро от капиталовия сътрудник на акселератора - фонда за рисков капитал Vitosha Venture Partners. " С опита си във вертикала на хранителни нововъведения, акселераторски стратегии и с богатата си интернационална менторска мрежа, " Витоша " ще взе участие интензивно в поддръжка на компании, определени в програмата, " оповестяват от фонда.
Q&A Колко компании ще могат да се включат в програмата? Между 10 и 20.На какъв стадий на развиване би трябвало да са участниците?С ранна пазарна валидация, само че с към този момент напреднал или подготвен първообраз на продуктаили услугата.Кой може да получи финансиране?Няма предел на фирмите, които могат да получат финансиране. То ще варира сред 20 и 200 хиляди евро по отношение на равнището на развиването на всеки участник.Къде може да се кандидатства?На. Свързани публикации Български стартъпи могат да аплайват в програмата на Genesis и Meta 23 март 2023, 13:45 Vitosha Venture Partners влива 125 хиляди евро в 3 компании 19 януари 2023, 15:40 От " Телерик " за " Телерик ": Платформата Icanpreneur набра 200 хиляди евро 20 август 2022, 12:38
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР