Ако винаги проучвате най-новата тенденция за красота или пускането на

...
Ако винаги проучвате най-новата тенденция за красота или пускането на
Коментари Харесай

Всички бестселъри за красота, които пазаруваме по време на Sephora Savings Event

Ако постоянно проучвате най-новата наклонност за хубост или стартирането на артикули за грим, Sephora е най-хубавият ви другар. Без подозрение – това е бюфет от отвари, лосиони и пудри, които можете да си купите.

Независимо дали сте пристрастена към хубостта или просто желаете да си купите ново червило за занимателна вечер, значимо е да знаете кои артикули си заслужават парите – и време за пресяване на рафтовете на Sephora. И по този начин, ние свършихме работата вместо вас, изключително в този момент по време на Sephora Savings Event 2024.

Като тестер на артикули на цялостен работен ден с (1) тоалетна за грим, която може да се опише единствено като „ проведен безпорядък “, (2) тристепенна количка за грижа за кожата и (3) долап за грижа за косата, който наподобява нищо друго с изключение на персонално в магазина на Sephora като цяло, подсигурявам, че продуктите по-долу са напряко от моя лист със наложителни покупки. Това е управление, от което би трябвало да пазарувате непосредствено по време на събитието Sephora Savings Event, което се организира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР