Ако тези проблеми са надвиснали над главата ви като тъмен

...
Ако тези проблеми са надвиснали над главата ви като тъмен
Коментари Харесай

Борисов стана аниматор: танцува като мечка, весели сборяни, радва баби и плаши деца

Ако тези проблеми са надвиснали над главата ви като мрачен облак и не знаете по какъв начин да излезете от ситуацията – поканете Бойко. Той ще яхне джипката и ще дойде незабавно. Преди още да е проговорил – децата ще излапат вечерята и ще се завият стремително за сън.

На сборджиите ще им се върне настроението от лакърдиите и небивалиците, с които ще ги залее професионалният клоун и самообразован политик-аматьор.

За чужденците и танцуващата мечка – нека не стигне някое видео до Бриджит Бардо, че ще приберат Бойко в Белица. Което може и да е хуманно, само че ще ни лиши от представление и веселба.

Колкото до ергенското празненство, не очаквайте безусловно тъкмо Бойко да кърши снага в ритъма на стриптийза, само че може да ви уреди нужните девойки от трупата, която го е съпровождала по ловни домове, удовлетворявала е „ човешките му потребности “ и е веселяла компанията му след изтощителен трудов ден.

За сбирки на дами в критическата или в третата възраст по-подходящ за сценките „ а бяха мачовски години “ от Бойко няма!

Този текст не е насмешка с потвърден политик, някогашен министър председател, родител и дядо. Изявите му през последната година демонстрират, че е трансформирал ГЕРБ в аниматорска компания, а самият той обезпечава драговолно и даже без покана занимания с мотив и без мотив по села и паланки. Освен това никой не може да направи за смях някого, в случай че самит той не дава мотив за това.

Борисов очевидно е разкрил същинското си предопределение и гений. В Народното събрание поддържащите артисти от ГЕРБ не жалят сили да държат равнище.

След ден-два стартира надпяването на пенсионерски групи на Беклемето – ще го видите и там.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР