Ако сте имали връзка с някого в продължение на три

...
Ако сте имали връзка с някого в продължение на три
Коментари Харесай

Жена, предупредена за „червени знамена“, след като завещанието на партньора й показва, че бившият му ще наследи „всичко“

Ако сте имали връзка с някого в продължение на три години, само че сте разбрали, че някогашният му е надъхан да наследи всичко, в случай че те починал, какво би направил?

Да приведеш в ред волята си е в действителност значимо, тъй че когато преминеш, нещата да могат да бъдат раздадени заслужено и съгласно точните ти стремежи. Но когато една жена и нейният сътрудник пишеха своите, тя видя някои огромни неравенства - а някои даже ги дефинираха като " червени флагове ".

Тя изясни: " Той е много богат, а аз съм финансово самостоятелна - доколкото мога. Очевидно имам лична работа и се устоявам сама, нямам потребност от никого. "

Нейният сътрудник, който има две деца, предложи да заживеят дружно, само че тя беше малко обезпокоена, защото знаеше, че финансовото им положение е друго. Тя се обърна към Mumsnet, с цел да напише: „ Той може да си купи място напряко, в случай че желае. Докато аз в действителност мога да внеса добър депозит, местата, които имаме поради, са разнообразни заради нашите бюджети. Казах, че в случай че отидем 50 /...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР