Ако случайно са ви останали желания за сбъдване - не

...
Ако случайно са ви останали желания за сбъдване - не
Коментари Харесай

Съвсем скоро: На тези три дати Вселената ще сбъдва желания

Ако инцидентно са ви останали стремежи за сбъдване - не страдайте. Очакват ни три доста специфични дни. Дни, в които силата към нас ще бъде повече от позитивна, съвсем магична, а Вселената ще сбъдва стремежи. Дни, в които на небето ще изгреят суперлуни.

Дните, които не би трябвало да пропускате са 1 август, 31 август и 29 септември 2023 година безусловно си пожелайте нещо. Супер Луна следим почти един път на всеки 14 месеца.

1 август – Пълнолуние и Суперлуна. Древните наричали това събитие есетрова Луна, тъй като по това време риболовът на есетра бил във върховата си фаза. Наричат я още Луната на зелената царевица или зърно. Това е втората суперлуна за 2023 година, когато земният сателит ще бъде изключително ослепителен в небето над нас.



31 август – Пълнолуние, Суперлуна и Синя Луна. Земният сателит ще бъде ситуиран на противоположната страна на планетата ни и ще бъде оптимално осветлен от Слънцето. Това е третото суперлуние за годината и второто пълнолуние за месеца. Нарича се още „ Синя луна “.

29 септември - това е четвъртата и последна суперлуна за годината. Пълната луна на царевицата или Жътварска луна, по този начин са я наричали античните индианци. Защото по това време се случвала жътвата. Т



Суперлуната поражда, когато Луната се намира в най-близката си точка до Земята в своята орбита. Това кара спътника на планетата ни да наподобява по-голям и по-ярък от естественото.
Когато Луната е ниско на хоризонта, тя може да сътвори илюзията, че е още по-голяма и по-близо до Земята. Някои хора имат вяра, че суперлуната може да повлияе на естествени феномени като приливи и отливи, както и на времето. Въпреки че научните доказателства за това въздействие са лимитирани, мнозина към момента се любуват на това астрономическо събитие.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР