Ако сега ние констатираме, че държавата е изправена пред меко

...
Ако сега ние констатираме, че държавата е изправена пред меко
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Държавата е изправена пред меко казано дипломатически скандали и пред конституционна криза

Ако в този момент ние установяваме, че страната е изправена пред меко казано дипломатически кавги, пред конституционна рецесия и за това са отговорни министър-председателя и други лица от кабинета. Носят политическа отговорност и тези, които ги докараха на власт в името на светли идеали и цели. Това сподели от парламентарната естрада Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

„ Не е отговорен единствено Кирил Петков, отговорността за неговите дейности е и на тези, които го подкрепяха ", добави още Цонев.

" Да, отговорността е обща, само че е и отговорност за това да бъде увеличена минималната работна заплата, да бъде увеличено майчинството, да има безвъзмездни детски градини, да има нарастване на пенсиите, да има пари за земеделците, с цел да има какво да ядем и да не изброявам още неща, които това държавно управление свърши, посредством и на Българска социалистическа партия, да не кажа единствено на нас, само че най-много на Българска социалистическа партия ", сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Понеже макроикономическата политика на държавното управление взриви инфлацията, напълно разумното разследване от взривената инфлация е да има 1- 2 милиарда повече доходи. Министърът на финансите отхвърли да ги включи в разпределението към хората и бизнеса. Тя, инфлацията е взривена, от тази политика, която води кабинета и финансовия министър, по тази причина тя е двойна и тройна, в сравнение с е в Европа и света ", съобщи Цонев, само че бе пресечен от председателстващия Народно събрание Мирослав Иванов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР