Ако се стигне до третия мандат, отговорни сега са партиите

...
Ако се стигне до третия мандат, отговорни сега са партиите
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Държавният глава е конструктор на всичко, което се случва в държавата

Ако се стигне до третия мандат, виновни в този момент са партиите на смяната, на митинга или по този начин нататък . Така депутатът и ръководител на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова разяснява пред публицисти в Народното събрание решението на експремиера Бойко Борисов да предложи държавно управление, министър председател и да върне мандата.

 Единодушни ли са били депутатите за прецедента Пламен Николов - съвсем съгласно Николай Хаджигенов Единодушни ли са били депутатите за " прецедента " Пламен Николов - " съвсем " съгласно Николай Хаджигенов
Председателският съвет е решил на следващия ден Народното събрание да гласоподава, че отхвърля кандидатурата на Пламен Николов за министър председател. След края му...

Грозно е тези, които една година замеряха постройката на държавността, в този момент да се пробват да разрушават държавността от вътрешната страна – да я взривят от вътрешната страна. Това, което следим в последните 24 часа е точно подобен акт – някои прави някакви заявление, макар получен и изпълнен мандат, което е извънредно несериозно “, посочи Атанасова.

За това дали се водят диалози в ГЕРБ при трети мандат с експертен кабинет въпреки всичко да окажат поддръжка, макар че останалите депутати не я желаят, Атанасова разяснява, че към сегашния миг сходни диалози не се водят с мотив, че не се чули поръчките какви искания има за поддръжка.

Първо би трябвало да бъдем наясно, че е рано за подобен вид мнения, тъй като не знаем на кого президентът ще връчи третият мандат. Всичко е в неговите ръце, президентът е конструктор на всичко, което се случва в страната и той е виновен на кого ще има най-голямо доверие кой да бъде мандатоносител , безапелационна бе Атанасова.

Ако има нови избори ГЕРБ още веднъж ще водят толерантна акция и тя ще бъде ориентирана към хората и уговорките на ексуправляващите към тях.
 Движение за права и свободи приказва, ГЕРБ работи. Поискаха анкетна комисия за местността Буджака Движение за права и свободи приказва, ГЕРБ работи. Поискаха анкетна комисия за местността Буджака
Парламентарната група на ГЕРБ-СДС ще внесе план за основаване на анкетна комисия за определяне на обстоятелствата и събитията за закон...

По думите ѝ би трябвало да се търси разговор по значимите за България тематики, макар че ГЕРБ са съпротива. Всичко това, което следим в последните часове и декларациите на парламентарните групи е следващото замеряна с обстоятелства и събитие от предишното на партиите на смяната, уточни Атанасова. Тя счита, че би трябвало да бъде спряно с всичко това, да се търси разговор, което не значи, че ГЕРБ ще търси поддръжка за държавно управление.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР