Ако се стигне до отстраняването на Гешев, категорично сегашният състав

...
Ако се стигне до отстраняването на Гешев, категорично сегашният състав
Коментари Харесай

Зарков: Сегашният Висш съдебен съвет не трябва да избира нов главен прокурор

Ако се стигне до отстраняването на Гешев, изрично сегашният състав на Висш съдебен съвет не би трябвало да избира нов основен прокурор. Това съобщи в ефира на правосъдният министър Крум Зарков.

Той разяснява записа, който разгласява Радостин Василев през вчерашния ден, като акцентира на изказванията за това, че измененията в службите са съгласувани с непознати посолства. Зарков заяви, че е уверен, че службите за сигурност, Министерство на вътрешните работи или който и да е няма общо с правенето и разпространението на тези записи. 

" Струва ми се, че хората, които през вчерашния ден за жалост чухме по този метод, нямат доста ясна концепция какво и по какъв начин вършат службите в последните 10 месеца. На мен като министър неведнъж ми се постанова да работя както с шефовете на служби, по този начин и с техните чиновници по най-различни въпроси. Аз смятам, че България сега разполага с една доста сериозна конструкция и на службите за сигурност, и на Министерство на вътрешните работи, основана и ръководена от експерти ", сподели Зарков.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР