Ако се интересувате как приключва третия сезон на Ергенът, може

...
Ако се интересувате как приключва третия сезон на Ергенът, може
Коментари Харесай

Гафът на годината по БТВ, издадоха сами подлия финал на „Ергенът

Ако се интересувате по какъв начин завършва третия сезон на „ Ергенът ”, може и да си спестите гледането, тъй като всичко е ясно. Хората от уеб страницата на bTV издъниха най-гледаното шоу на малкия екран, като пуснаха авансово клип, който издава финала.

То удостоверява дефинитивно слуховете, че Алек Младенов просто е вързал тенекиена кутия на Маги и Нани и плахо и подло не се появил пред тях, с цел да дефинира победителката.



Клипът се появи през днешния ден на уеб страницата на малкия екран и в него бяха предадени реакциите на двете финалистки. Дали става въпрос за тенденциозен бойкот или за идиотска неточност, към този момент е все едно.

Това, което се схваща от видеото, което към този момент е свалено от уеб страницата, само че пък циркулира в обществените мрежи е, че вместо Алек, пред девойките излиза водещият Наум. Той им предава известие от Ергенът, което носи еднообразно отчаяние и на двете.

Слухът, че тъкмо това е развръзката, се появи много по-рано.

Гафът на уеб страницата на малкия екран надалеч не е първия за този сезон на „ Ертгенът ”. На по-ранен стадий на шоуто те по сходен метод издадоха коя от участничките е останала без роза, още преди феновете да са видели това.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР