Ако работите по строителен проект, който е на закрито или

...
Ако работите по строителен проект, който е на закрито или
Коментари Харесай

BOBCAT ПРЕДСТАВИ ПЪРВИЯТ В СВЕТА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВЕРИЖЕН ТОВАРАЧ

Ако работите по строителен план, който е на закрито или в шумочувствителна зона, потреблението на шумни машини с обособяване на огромно количество отработени газове не е най-хубавата концепция. Това е една от аргументите Doosan Bobcat да създаде първият в историята електрически стилен верижен товарач T7X.

Освен, че е извънредно спокоен и гладко работещ, като в същото време не създава никакви излъчвания, T7X също по този начин обезпечава моментална мощ и пиков въртящ миг при всяка работна скорост – при стандартните товарачи операторът би трябвало да изчака хидравличната система да натрупа мощ. Доказано е, че този електрически товарач има доста по-ниски експлоатационни разноски и изисква по-малко поддръжка от дизелови/хидравлични товарачи.

Захранването се обезпечава от 62-kW литиево-йонна батерия, едно зареждане, чийто заряд устоя до четири моточаса непрекъсната приложимост. Това е допустимо частично, с помощта на системата за ръководство на зареждането, която разпознава натоварването, автоматизирано намалявайки изходната мощ до не повече от нужното за съответната задача.



Операторите, несъмнено, също могат ръчно да настройват продуктивността на T7X за съответни задания, което включва опцията да се трансформира скоростта на задвижване при цялостен въртящ миг. Както и при всички останали машини и съоръжение Bobcat, тук операторите също могат да избират сред разнообразни спомагателни съоръжения за характерни задания, като свредел за копаене на дупки, грапа за захващане на предмети и ъглова четка за метене.

T7X сега е изложен на CES 2022, където към този момент получи две награди за нововъведения. Той ще бъде наличен за наемане в Северна Америка по-късно тази година посредством партньорството на Bobcat със Sunbelt Rentals. Очаква се информация за това по кое време този електрически товарач ще бъде разполагаем за закупуване или на каква цена.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР