Ако не вярвате, питайте Шакира или Пике Шакира разкрила, че бившият

...
Ако не вярвате, питайте Шакира или Пике
Шакира разкрила, че бившият
Коментари Харесай

Как бурканче сладко може да ви разведе?

Ако не вярвате, питайте Шакира или Пике

Шакира разкрила, че някогашният ѝ Жерар Пике ѝ изневерява, откакто разкрила, че сладкото от ягоди е изядено в хладилника им, когато се върнала от пътешестване, оповестяват източници, близки до певицата, написа Mirror.

45-годишната колумбийска певица и 35-годишният Пике се разделиха предишното лято, а в последно време са въвлечени в горчива свада, за която се счита, че се дължи на връзката на футболиста на „ Барселона “ с 23-годишната Клара Чиа. Новата двойка е дружно от октомври предходната година.

Говори се, че Жерар и Клара са почнали връзката си преди да завърши бракът му с Шакира, а откогато двамата оповестиха раздялата си, се появиха клюки за хипотетичната невярност на Пике.

Самата майка на две деца Шакира загатва за хипотетичната невярност в своята музика, а неотдавна и във видеоклипа си към „ Te Felicito “.

Във видеото Шакира отваря ледник и намира главата на дуетната си половинка в песента, Раув Алехандро, като почитателите заключават, че тя е намерила „ истината в хладилника “.

Сега се оповестява, че точно подобен е бил казусът, когато Шакира се е върнала у дома от пътешестване и е намерила празен буркан от сладко - макар че нито Пике, нито децата ѝ са харесвали сладко, а тя е единствената, която си го хапвала.

ShowNews Today, оповестява, че е малко евентуално сладкото да е било изядено от Пике, защото той явно не обичал сладко, и по тази причина тя заключила, че той „ изневерява “ и различен човек е бил в дома ѝ.

Шакира и Жерар прекратиха връзката си през май предходната година след 11 години дружно и съгласно известията Шакира възнамерявала да се реалокира този месец с двете деца на двойката в Маями надалеч от някогашния си сътрудник. Въпреки това, заради обстоятелството, че 91-годишният татко на Шакира е приет в болница в Барселона, се допуска, че преместването е поставено на пауза.

Междувременно съгласно източници жестоката борба на Шакира с колегата ѝ Пике и новата му държанка е въодушевила новата ѝ ария за „ възмездие “.

45-годишната Шакира се нахвърли със словесна артилерия върху някогашния си футболист и новата му 23-годишна другарка Клара Чиа в новата си ария. В новата ария, която към този момент чупи върхове в YouTube, певицата разкрива детайлности в държанието на някогашния ѝ и не се свени да го прави, изключително като се има поради, че съгласно слуховете връзките сред Жерар и Клара са почнали преди края на брака му с Шакира. В песента тя пее, че коства колкото две 22-годишни, както и че той е заменил Ролекс за Касио.

От своя страна Пике се подигра с текста на песента с поредност от рекламни акции, макар че триумфът на песента на Шакира и поддръжката на почитателите ѝ надалеч задминават опитите на футболиста да изплува над обстановката.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР