Ако началото на седмицата ви е мъгливо или се чувствате

...
Ако началото на седмицата ви е мъгливо или се чувствате
Коментари Харесай

Само тези с отлични наблюдателни умения могат да забележат странен кокос в морето от плодове

Ако началото на седмицата ви е мъгливо или се чувствате въодушевени да поемете ново предизвикателство, присъединяване в главоблъсканица може да е идеалният метод да зарадвате мозъка си.

Всички знаем какъв брой е значимо да движим тялото си, само че упражняването на мозъка ни е също толкоз жизненоважно. Проучванията разкриват, че колкото повече упражнявате мозъка си, като решавате сложни пъзели, толкоз по-умни ставате. Оптичните илюзии се пробват да дават някои завладяващи прозрения, свързани с това по какъв начин работят мозъците ни.

Често комбинации от цвят, светлина и шарки могат да подмамят мозъците ни да възприемат образно нещо, което не съществува. Сега може би към този момент имате много добра визия по какъв начин и къде се класирате в това отношение, само че една занимателна оптична заблуда може да предложи удостоверение.

На изображението нагоре ще видите шест реда кокосови орехи. Вашата работа е да намерите нечетния за пет секунди или по-малко. Ще би трябвало да имате цялостен фокус и огромно внимание към детайла,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР