Ако искате да отслабнете тази година, помислете дали да не

...
Ако искате да отслабнете тази година, помислете дали да не
Коментари Харесай

Майкъл Мозли споделя четири закуски, които да добавите към вашата диета за отслабване - и една, която да избягвате

Ако желаете да отслабнете тази година, помислете дали да не добавите тези четири храни към листата си с допустими закуски - и се уверете, че не се навивате в нищо, което не би трябвало да бъдете.

Доктор Майкъл Мозли е прочут с популяризирането на диетата 5:2 и основаването на диетата Fast 800 и съгласно неговия способ за поддържане на здравето и намаляване той предлага хората на диета да следват " диета с умерено ниско наличие на въглехидрати в средиземноморски жанр ". Той също по този начин има вяра, че тези, които желаят да отслабнат, би трябвало да се съсредоточат върху яденето на пълноценна храна и да се опитат да не похапват през целия ден, защото съгласно него леките закуски могат да „ покачат равнищата на инсулин “ сред храненията и могат да „ усилят глада “.

Въпреки това, в случай че обезверено желаете нещо за ястие и остават още няколко часа преди да вечеряте, доктор Мозли сподели, че има избрани храни, към които би трябвало да посегнете. Той изясни: „ Ако е належащо, вземете малко зеленчуци без скорбяла,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР