Ако има нещо, без което не мога да живея в

...
Ако има нещо, без което не мога да живея в
Коментари Харесай

Моят „чудотворен“ коректор за £2, който „скрива всичко“, се продава в Amazon

Ако има нещо, без което не мога да пребивавам в чантата си с гримове, това е коректорът и има един по-специално, който Мога да разгадавам, че ще скрия съвсем всичко - от тъмни кръгове до гневни петна.

Instant Anti Age Eraser Concealer на Maybelline се трансформира в най-продавания коректор в Amazon и не е мъчно да се разбере за какво почитателите на хубостта го харесват толкоз доста - в това число и аз!

Обикновено на цена от £9,99, в този момент е още по-достъпен, защото се продава единствено за £2,50 в Amazon в настоящата ликвидация на Spring Deal Days - тъй че може да си коства да се запасите и да добавите няколко в кошницата ви, в случай че към този момент е съществена част от несесера ви за гримове.

Достъпната формула дава обещание да покрие петна, тъмни кръгове, фини линии и други за секунди, тъй че е идеална за лекуване на тези уморени- изглеждащи очи.

Той освен прикрива безсънните ви нощи, само че е кондензиран с антиоксидант годжи бери и халоксил – съставна част срещу стареене, чиято цел е да озари зоната към очит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР