Ако Хизбула не спре с военните действия срещу Израел, може

...
Ако Хизбула не спре с военните действия срещу Израел, може
Коментари Харесай

Израел: Ако Хизбула не спре да ни атакува, може да повторим Газа в Бейрут

Ако " Хизбула " не спре с военните дейности против Израел, може да повторим " Газа " в Бейрут.

Това разгласи израелският боен министър Йоав Галант в изявление за " Уолтстрийт джърнъл ".

" На юг още не сме в средата на войната. На север - не сме и почнали ", добави той в друго изказване, цитиран от публицист най-популярния израелски вестник - " Израел Хайом ".

גלנט: " בדרום אנחנו עוד לא באמצע המלחמה. בצפון עוד לא התחלנו בכלל ".
— יהודה שלזינגר (@judash0)

На север Израел граничи с Ливан, където пък е основана шиитската формация " Хизбула ". От 7 октомври насам постоянно пораждат гранични конфликти сред елементи на израелските войски и подкрепяната от Иран секта.

Международната общественост е загрижена, че спорадичните търкания сред Израел и " Хизбула " могат да прераснат в тотална война.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР