Ако дори малцинство от населението на САЩ бъде ваксинирано срещу

...
Ако дори малцинство от населението на САЩ бъде ваксинирано срещу
Коментари Харесай

Бил Гейтс: Ако само 30% от американците са ваксинирани, COVID-19 може да бъде спрян

Ако даже малцинство от популацията на Съединени американски щати бъде имунизирано против COVID-19, откакто има налице ваксина, това ще бъде задоволително, с цел да забави разпространяването на пандемията в страната, съобщи Бил Гейтс, представен от Fox News.
В диалог пред „ Икономист “ Гейтс отдели време, с цел да подлага на критика подхванатите от Съединени американски щати дейности против пандемията на ковид, виждайки катопричина за разпространяването му в страната забавянето на първичните старания за тестване и отвод на някои американци да носят маски, тъй като американците " имат вяра в свободата, свободата на личността ", предава БГНЕС.
Всъщност единствено 30% -60% от популацията би трябвало да бъдат непринудено имунизирани, с цел да може пандемията да се забави и в последна сметка да спре, изясни Гейтс. Той добави, че откакто Американската организация по храните и медикаментите (FDA) утвърди ваксина, което се чака да направи някъде през 2021 година, " това ще докара до края на пандемията ".
От всички претенденти за ваксина в разработка, Гейтс счита, че AstraZeneca е най-напреднала в основаването на ефикасна ваксина, която е " евтина и мощно дисперсна ".
„ Джерусалем пост “ напомня, че Гейтс беше планувал още през 2015 година, че в случай че се стигне до световна пандемия, светът няма да бъде подготвен.
Поради това, че името му е обвързвано с доста старания за развиване на медицина и ваксина, както и прогнозата му от преди пет години, доста теоретици на интрига включват Гейтс в своите теории за пандемията на ковид. Една от известните теории твърди, че Гейтс излъгва света с позицията си по отношение на имунизациите, като в действителност ставало дума за инжектиране на микрочирове на милиарди хора по целия свят.
Тревожно е, че изследване на Yahoo / YouGov, извършено през май, откри, че 44% от републиканците имат вяра на теорията, както и 20% от демократите.
 
А всичко за конспирацията Бил Гейтс може да прочетете в на Actualno.com.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР