Ахмед Доган моделира принципната разлика на разкарване на всички, които

...
Ахмед Доган моделира принципната разлика на разкарване на всички, които
Коментари Харесай

Кольо Парамов: Ахмед Доган прероди Пеевски като стартов играч

Ахмед Доган моделира кардиналната разлика на разкарване на всички, които не са съгласни с него, прероди Пеевски като стартов състезател, построи го като паричен състезател и го направи политически състезател. След 2015-а се случи всичко. Тогава написах публикация " Ликвидирайте страната на Пеевски ". Става въпрос за израстването на избрани персони, опаричването им, даването им на сериозен политически ангажимент и на отговорността те да премоделират положението на паричния запас в страната. Това през днешния ден към този момент е осъществено. И би трябвало да се върнем преди седем години по какъв начин сме се надявали, че ние ще унищожаваме страната на Пеевски… Това разгласи пред Лили Маринкова в студио " " и предаването " Разговор " финансистът Кольо Парамов.

" А през днешния ден страната на Пеевски към този момент е изпълнена с друго наличие и то по този начин, както е проектирана от Ахмед Доган. Ние влизаме към този момент в дълбоката яма на умишления банкрут на КТБ, блокирането на закона Рико с кражбата на доста пари, блокирането на 17 предприятия и изваждането на 17-18 000 индивида от тях и по какъв начин те остават без самун, на проточването на едно следствие за КТБ по смисъла и наличието на всичко това, което е направено и записано в 10 000 страници, а то в действителност е равно на нула. И би трябвало да се стартира едно ново делото, което да се ориентира към този момент по новия ветропоказател на " Магнитски ". А точно кои ще бъдат новите 20 индивида в глобите по " Магнитски ". Каква е тяхната съгласуваност ", добави гостът.

" Аз съм уверен при всички положения, че ние ще стигнем до там, тъй като Съединени американски щати и Федералното бюро за следствие схващат, че един от техните сътрудници, който те подценяваха и смятаха, че могат да изродят в един обикновен проект, се оказа цялостен с доста огромни хитрости, които - по един или различен метод, се премоделираха за частен случай. Тук няма място за интерес на страната. Единственият, на който разгадавам сега, за принизяването и за уточняването на всичко неприятно, което става у нас сега, е американският дипломат. Този човек направи всичко допустимо и сложи Хърватия на място. След като го пратиха тук - да е жив и здрав, дано през тази година да разчопли и да раздвижи безусловно всичко. Не пипне ли " Магнитски ", не извади ли водещи хора, които премоделират целия състав на " Магнитски ", няма да може да направи и половин крачка напред ", показа още Парамов.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР