Агент на Тайните служби на САЩ с вицепрезидента Камала Харис

...
Агент на Тайните служби на САЩ с вицепрезидента Камала Харис
Коментари Харесай

Агент от Сикрет Сървис на вицепрезидента Харис беше отстранен от назначение след физическа битка по време на дежурство

Агент на Тайните служби на Съединени американски щати с вицепрезидента Камала Харис бе отхвърлен от назначението им след присъединяване в физическа бият се с други сътрудници по време на дежурство в понеделник, удостовери източник пред Fox News Digital в сряда.

Инцидентът е станал в обединената база Андрюс в Мериленд, до момента в който Харис е била във Военноморската обсерватория, само че не е забавил заминаването й от базата, споделиха от Тайните служби пред Fox News Digital.

Антъни Гулиелми, шеф на връзките на Тайните служби на Съединени американски щати, назова случая „ медицински въпрос “, добавяйки, че организацията няма да разяснява повече.

Агент от тайните служби с вицепрезидента Камала Харис беше отхвърлен от назначението им след физическо сборичкване, удостовери източник пред Fox News Digital. (Win McNamee/Getty Изображения)

„ Приблизително в 9 часа сутринта на 22 април специфичен сътрудник на Тайните служби на Съединени американски щати, подкрепящ напускането на вицепрезидента от общата база Андрюс, стартира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР