Адвокатите на първия син Хънтър Байдън поискаха от федерален съдия

...
Адвокатите на първия син Хънтър Байдън поискаха от федерален съдия
Коментари Харесай

Адвокатите на Хънтър Байдън искат от съдия от Делауеър да отхвърли обвиненията за притежание на оръжие

Адвокатите на първия наследник Хънтър Байдън желаеха от федерален арбитър от Делауеър в четири обособени претенции в понеделник да отхвърли обвиняванията за оръжие, повдигнати от специфичния прокурор Дейвид Вайс.

Адвокатите Абе Лоуел и Бартоломю Далтън желаеха американският областен арбитър Мериелън Норейка да отхвърли делото, като на собствен ред се аргументира, че обвинителният акт нарушава минало съглашение сред 53-годишния мъж и държавното управление, основава се на противоконституционен закон за огнестрелните оръжия и че Вайс е бил нелегално назначен за статут на специфичен юрист.

Четвъртото искане за отменяне твърди, че казусът е „ селективно и отмъстително гонене “ на първия наследник и „ нарушаване на разделянето на управляващите “, защото Вайс „ се е отказал под политически напън “ от някогашния президент Доналд Тръмп и републиканците в Конгреса.

„ След пет години задълбочено (и това, което беше и би трябвало да продължи да бъде доста скъпо) следствие, американският прокурор Дейвид Вайс, ос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР