Адвокатите на Доналд Тръмп се стремят да дисквалифицират държавния секретар

...
Адвокатите на Доналд Тръмп се стремят да дисквалифицират държавния секретар
Коментари Харесай

Адвокатите на Тръмп се опитват да дисквалифицират длъжностно лице от Мейн да решава дали той отговаря на изискванията за 2024 г. заради постовете на „бунтовниците“

Адвокатите на Доналд Тръмп се стремят да дисквалифицират държавния секретар на Мейн от определянето дали някогашният президент би трябвало да бъде позволен до гласуването на щата през 2024 година акцентирайки своите минали изявления в обществените медии като доказателство, че тя „ към този момент е стигнала до заключението, че президентът Тръмп е взел участие в протест “.

Адвокатите Бенджамин Хартуел, Скот Геслер и Гари Локовски написаха в писмо от сряда до държавния секретар на Мейн Шена Белоус, че тя е „ показала персонално користолюбие “ в три обществени изказвания „ доста преди представянето на доказателства или причини по този сегашен въпрос ”, съгласно копие от известието, получено от The Post.

На 13 февруари 2021 година Белоус разгласява в Twitter, че протестът на Капитолия от 6 януари 2021 година е „ въстание “ и „ противозаконен опит да се отстранен резултатите от свободни и почтени избори “.

„ Днес 57 сенатори, в това число [независимият от Мейн] Кинг и [републиканецът от Мейн] Колинс, откриха Тръмп за отговорен. Това не е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР