Адвокатът на защитата, представляващ бивш лидер на банда в Лос

...
Адвокатът на защитата, представляващ бивш лидер на банда в Лос
Коментари Харесай

Разказът на бивш лидер на банда за убийството на Тупак Шакур е измислица, казва защитата

Адвокатът на отбраната, представляващ някогашен водач на тайфа в Лос Анджелис, упрекнат в убийството на хип-хоп музикалната звезда Тупак Шакур през 1996 година в Лас Вегас, съобщи, че сметките на неговия клиент са на убийството са небивалица и прокурорите нямат основни доказателства, с цел да получат присъда за ликвидиране.

„ Самият той споделя разнообразни истории “, сподели юристът Карл Арнолд пред кореспонденти пред правосъдната зала след къса инспекция на статуса с клиента му Дуейн “Keffe D ” Davis, пред арбитър от Невада. Процесът му е плануван за 4 ноември.

„ Не сме видели повече от думите му “, сподели господин Арнолд за полицейските и медийните изявленията на Дейвис от 2008 година насам, в които прокурорите настояват, че той се е самоуличил в убийството на Шакур – в това число записките на Дейвис от 2019 година за живота на началник на улична тайфа в Комптън, Калифорния.

Прокурорът Бину Палал не разяснява незабавно отвън съда изказванията на господин Арнолд. Окръжният прокурор на окръг Кларк Стив Улфсън сподели, че доказ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР