Адвокат Анжела Асенова от Перник сигнализира за престъпници, които са

...
Адвокат Анжела Асенова от Перник сигнализира за престъпници, които са
Коментари Харесай

Нов „Перникгейт”: Престъпници въртят имотни измами

Адвокат Анжела Асенова от Перник алармира за нарушители, които са спретнали нова скица имотни измами в миньорския град. Предупреждението Анжела Асенова направи през обществените мрежи.

Ето цялостния текст на обявата ѝ:

Внимавайте!

Реклама

Внимавайте, когато сключвате нотариален акт за покупко-продажба на неподвижен парцел и продавачът твърди, че е притежател на този парцел въз основа на контракт за покупка на държавен парцел, подписан през 90-години по реда на Наредбата за държавните парцели.

Пиша този пост поради следващата нова скица за имотни измами! Днес се оказа, че като нова скица за имотна машинация е да се фалшифицират такива контракти.

В обществения електронен указател на Агенцията по вписванията има информация единствено за подписани сделки/договори след 2002г. И това през днешния ден се употребява за нова незаконна скица за имотни измами.

Затова, бъдете деликатни! И когато пристъпвате към договорка, в която продавачът се легитимира с подобен контракт ( когато твърди, че въз основа на подобен контракт е притежател на имота), ЗАДЪЛЖИТЕЛНО извършете инспекция в съответната общината дали подобен контракт фактически е бил подписан!

Животът се прекатурва единствено за момент. И нямат никакво, никакво значение каквито и да е имотни придобивки. И затова- Защо е тази алчност……?!!!! И за какво би трябвало да ги има и тези незаконни имотни схеми, все нови и нови, когато единствено едно е несъмнено, че животът на всеки има своя край………А в края….. никой няма да вземе със себе си нищо…

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР