Advanced TIFF Editor Plus включва практични опции за преглеждане на

...
Advanced TIFF Editor Plus включва практични опции за преглеждане на
Коментари Харесай

Advanced TIFF Editor Plus - опростен редактор на изображения


Advanced TIFF Editor Plus включва практични варианти за ревизиране на изображения
(екранна фотография: Advanced TIFF Editor Plus)

Ако се нуждаете от елементарен за потребление програмен продукт за обзор, обработка и превръщане на фотоси в разнообразни файлови формати, приложението, което представяме тук, евентуално ще отговори на упованията ви.

Софтуерът предлага голям брой функционалности, които ще ви улеснят в редактирането на многостранични PDF и TIFF файлове. Главният прозорец е подсъзнателен, всички функционалности са ясно проведени в менюта с подобаващи имена. Дори в случай че нямате опит с сходни стратегии, може да се възползвате елементарно от функционалностите на Advanced TIFF Editor Plus.

Първо би трябвало да заредите файла за обработка, като за тази цел имате разполагаем няколко метода. Можете да изберете PDF или TIFF файл от вашия компютър или да вземете изображение от обвързван скенер. Можете също да свалите графики от екрана или от прикачена уеб камера.

След като изходният файл е определен, можете да добавите нова страница преди или след настоящо определената, да копирате определената страница или да я изрежете. Освен това можете да местите, изтривате, разделяте, комбинирате или пренареждате страниците според от съответните потребности.

Advanced TIFF Editor Plus улеснява вмъкването на нова страница въз основа на местен файл или премахването на всички празни страници в границите на секунди. Има и голям брой способи за избор: четни или нечетни страници, всички или единствено определени страници.

Програмата конвертира фотоси в разнообразни файлови формати като PDF, DCX, FAX, PRN и SVG
(екранна фотография: Advanced TIFF Editor Plus)

Ако желаете да употребявате това приложение единствено за ревизиране, имате разполагаем някои практични варианти. Можете да увеличавате или намалявате изображението, да го превъртате нагоре, надолу, наляво или надясно, да активирате или скриете линийката и лупата. 

Можете да завъртате страници надясно и наляво или да ги обръщате, когато е належащо, както и добавяте форми и обекти. Програмата поддържа също работа с DCX, EPS, PS, AI, GIF, JBIG и DICOM файлове.

В умозаключение, Advanced TIFF Editor Plus е комфортно приложение, което ще ви улесни в работата с TIFF и PDF документи, без значение какъв опит имате с компютрите.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР